Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El partit del València contra l’Osasuna es podrà veure en Movistar Plus

Per Jorge Garcia · 24 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València ha tingut un inici de lliga molt complicat. Els primers partits van ser contra rivals que eren molt més forts que el club che, alguns d’aquests eren el Barça a Mestalla (1-2), l’Athletic a San Mamés (1-0) o l’Atlètic de Madrid al Cívitas Metropolitano (3-0). Malgrat els pèssims resultats, Rubén Baraja ha intentat mantindre una actitud positiva, però realista.

Els del Pipo van aconseguir aquest dissabte la primera victòria de la temporada contra el Girona, després de cinc jornades on les sensacions no van ser bones i on soles es va poder aconseguir un punt de quinze contra el Vila-real, el triomf per fi va aplegar a Mestalla. L’última vegada que es va guanyar abans del partit del dissabte va ser a principis de març de la temporada passada, 196 dies sense aconseguir els tres punts a Mestalla.

El conjunt blanquinegre jugarà contra l’Osasuna aquesta vesprada a les 19:00. L’enfrontament es podrà veure en Movistar Plus La Liga TV (canal 54). Cal recordar que els de Navarra ja saben el que és guanyar a Mestalla, l’any passat van aconseguir els tres punts amb un gol en el temps de descompte.