ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així és el projecte del terciari del Nou Mestalla de Corts Valencianes

Per Blanquinegres · 23 Septembre, 2024

Foto: Cadena SER

El València CF ha de presentar abans del 12 d’octubre de 2024 el projecte en detall del Nou Mestalla, i així poder reiniciar al pròxim 2025 les obres del nou estadi che. Per això, el club es troba treballant per complir els tràmits administratius corresponents. Sense anar més lluny, l’entitat va registrar el passat divendres l’estudi de detall corresponent al terciari de Corts Valencianes que durà a terme l’empresa Atitlan, com ha informat Cadena SER.

El document presentat pel València inclou informació detallada sobre el desenvolupament i el volum de les infraestructures. Com continua la informació de Cadena SER, la parcel·la annexa a l’esquelet del Nou Mestalla compta amb una superfície aproximada de 41.700 m². A més, Atitlan té previst dur a terme un hotel i un edifici d’oficines amb galeria comercial a la part de Corts Valencianes.

Ara, és l’Ajuntament de València qui ha de tramitar i aprovar la llicència perquè les obres a la part del sector nord puguen dur-se a terme al mateix temps que es reinicia l’activitat a l’esquelet de ciment. Cal recordar que al passat mes de maig, el València i Atitlan van arribar a un acord per a la venda de la part terciària del Nou Mestalla de Corts Valencianes per un import que se situa entre els 30 i els 35 milions d’euros.