ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’estat de Rafa Mir per al partit contra Osasuna

Per Javi Richart · 23 Septembre, 2024

Rafa Mir ja ha complit la sanció esportiva de dos partits que el València CF li va imposar per la seua conducta i els perjudicis que va provocar al club tota la situació que es va donar a principis d’aquest mes de setembre, i pel qual el jugador es troba investigat per un presumpte delicte d’agressió sexual. En canvi, la seua tornada a l’equip pareix que haurà d’esperar un poc més.

Segons ha informat Radio Marca, Rafa Mir es sotmetrà aquest mateix matí a unes proves per aclarir quin és el seu estat després dels problemes físics que arrossega des de la pretemporada. És complicat que el jugador entre en la convocatòria del partit d’aquests dimarts a Mestalla contra CA Osasuna, ja que el murcià du un mes sense entrenar amb normalitat.

“Anem a veure com és la seua evolució. Si se sent bé i no té cap risc de lesió podria participar. Hem de tindre una prova diagnòstica que ens diga que està tot ok. És jugador del València i pot participar”, va explicar Rubén Baraja en la roda de premsa posterior a la victòria contra el Girona sobre si Rafa Mir és un més dintre de la dinàmica de la plantilla.