ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València C.F busca entre 250 i 300 milions de finançament

Per Alex Alfaro · 23 Septembre, 2024

El València CF es troba realitzant un dels moviments més importants dels últims anys. Tal com va avançar El Confidencial la setmana passada, el club de Mestalla havia arribat a un acord amb Goldman Sachs, un dels bancs estatunidencs, perquè siguen ells els qui busquen finançament.

No obstant això, durant el pas del temps continuem obtenint més detalls de l’operació. Segons ha pogut saber Blanquinegres, el València busca realment finançament per més dels 120M.  Concretament, ha sabut aquest mitjà, el València busca entre 250M i 300M. L’entitat té un greu problema a nivell financer i és que anualment consumeix prop del 36% de la seua xifra de negoci a pagar als bancs (40 milions en la temporada 22/23).

Segons reconeixen fonts oficials del València, aquest préstec tan important en el futur a curt, mitjà i llarg termini del club tindria com a objectiu refinançar la major part del passiu i que siga suficient per a poder finalitzar les obres del Nou Mestalla.

Eixes són les intencions del València a les quals ha pogut tindre accés Blanquinegres. Però això és una cosa i una altra és la realitat. El club és optimista a poder tancar l’operació, però ara mateix no ho està. Goldman Sachs no és qui presta els diners, sinó que és qui cerca a altres fons interessats a invertir. És per això que abans de final d’any el València analitzarà la informació i decidirà si les propostes encaixen dins dels paràmetres: venciment del préstec, interessos, quantitats finals…