ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la venda les entrades visitants per al Leganés – València

Per Javi Richart · 23 Septembre, 2024

El València CF obrirà la Jornada 9 de LaLiga EA Sports amb l’encontre contra el CD Leganés. El partit, que es disputarà el divendres 4 d’octubre a les 21 h, serà el primer de l’última jornada de lliga abans de la pròxima aturada per les seleccions.

Les entrades de públic visitant ja estan a la venda, i han eixit a un preu de 30 euros. Els socis del València CF tenen prioritat, i podran adquirir les entrades des d’ara mateix fins al dimarts 24 de setembre a les 23:59 h o fins a esgotar existències. D’altra banda, el públic general podrà fer-ho a partir del dimecres 25 de setembre a les 00:00 h.

Els de Rubén Baraja visitaran al Leganés en l’Estadi Municipal Butarque. Però abans, el València haurà d’enfrontar-se a CA Osasuna aquest mateix dimarts a Mestalla, on els che busquen la segona victòria consecutiva que els deixe fora dels llocs de descens. Posteriorment, l’equip de la capital del Túria viatjarà a Sant Sebastià per jugar la Jornada 8 contra la Reial Societat el dissabte 28 de setembre a les 18:30 h.