ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les polèmiques declaracions de Paco Roig: Vinicius, Peter Lim, la seua riquesa, Rafa Mir, Javier Tebas…

Per Blanquinegres · 22 Septembre, 2024

Francisco Roig Alfonso (València, 1939), més conegut com a Paco Roig i per ser germà del president del Vila-real (Fernando) i de l’amo del Pamesa (Juan), és dels personatges més peculiars de la història del València. Després de presidir el València de 1994 a 1997, posar-se de sou l’1% del pressupost, de fitxar a Romario, de coincidir amb Valdano, Aragonés, Ranieri i Parreira, o d’haver venut a Mijatovic, ser agredit per Penev i dimitir per una pañolada, hui ha sigut entrevistat per Relevo.

Es va fer més ric: «Vaig eixir més ric del València perquè vaig vendre les accions molt cares. Les vaig comprar a 8.000 pessetes [48 euros] i les vaig vendre a 170.000 [1020 euros]».

Javier Tebas: «Amb el que fa i diu del València és de barrut. Al València tenim diners i ous per a tindre un equip en Primera sense fer suspensió de pagaments ni coses rares. No és ningú per a dir res del València. Ha de cobrar del que siga».

Rafa Mir: «Quan un tira a fer “un polvo”, que s’emporte un advocat i que li signen. Ara mires a una dona pel carrer i arriba un policia. A mi m’ha mirat algun marieta quan era jove i l’he manat per ací. Ja està».

Vinicius: «Vinicius és molt bo com a jugador i una merda com a persona que encén a la societat. Florentino és el capo; que algú m’explique per què li lleven a Vinicius la roja de Mestalla i dels quatre madridistes que es van cardar a quatre chiquitas a Canàries ningú parla»

Peter Lim: «Demane a Lim que embena la vaca i deixe de munyir-la, i que no odie a l’afició valencianista, perquè la gent l’única cosa que vol és tindre futbol i parlar de futbol, i que el València aconseguisca de tant en tant algun títol»