ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la delicada situació del València 

Per Alex Alfaro · 20 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo / BQ

Rubén Baraja ha analitzat la prèvia del partit de demà enfront del Girona. La situació és molt delicada i el València busca en la sisena jornada aconseguir la primera victòria de la temporada. Si no ho fa, es plantaria amb només un punt de 18 possibles i immers en l’última posició de la classificació. Baraja ha explicat que és el moment “per a demostrar” que volen donar la volta a aquesta situació i per a això s’ha focalitzat en “com aconseguir la victòria”.

Fran Pérez i Almeida torna: “Fran Pérez i Almeida podran estar demà en la convocatòria”

Els equips de la nostra lliga: “El Girona és un equip que juga Champions League i segur que ens posarà les coses difícils. Demà hem de demostrar que volem canviar els resultats. Tracte de ser honest i sincer. Vaig tindre la sensació que podem estar lluny de competir contra un equip contra l’Atleti. Mai m’he excusat i no ens ha d’afectar per a l’objectiu que és el partit de demà”

Mestalla: “Ens hem d’aferrar a Mestalla perquè segurament hem vist ací la nostra millor versió. Hem de demostrar que volem canviar esta situació”

Enzo: “És una opció que Enzo puga començar d’inici. Encara no està tot decidit”

Molts partits: “La càrrega de partits és un problema global del futbol. Caldria fer una anàlisi profunda i la paraula dels jugadors és important”

Pas al capdavant: “Tots hem de fer un pas al capdavant. Jo el primer. Hem de respondre a les expectatives. Cal traure el caràcter i ser competitius”

Com se sent Baraja: “Em sent bé, amb energia i amb ganes. Tot passa a centrar-nos en com cal canviar aquesta situació per a aconseguir la primera victòria. Guanyar un partit el canvia tot”

Canvi de sistema: “Volem continuar treballant en el 4-4-2. A vegades amb un 10 i altres vegades amb dos punts. El nostre camí passa per millorar i cal fer-lo. L’equip sap el que ha de fer i tracta d’executar-lo”