ACTUALITAT  

La indirecta de Tebas a un expresident del València

Per Jorge Garcia · 20 Septembre, 2024

Foto: The Wild Project

Javier Tebas, president de La Liga, ha fet al llarg del temps certes declaracions sobre el València que han creat polèmica o que han cridat l’atenció dels aficionats. Tebas ha comentat temes com el racisme a la competició, el paper de Vinicius Jr. en aquest tema, el futbol femení i fins i tot ha aplegat a comparar a expresidents valencianistes amb Peter Lim, assegurant que aquest últim ha sigut millor que els altres.

Fa una setmana, Tebas donava una roda de premsa on actualitzava als aficionats del club blanquinegre sobre la situació del club, explicava l’acord amb Goldman Sachs i opinava sobre si era possible que Peter Lim venguera el València en un futur pròxim, entre altres assumptes.

Tebas va tornar a aparéixer el dia d’ahir amb noves declaracions, en aquest cas ho feia en The Wild Project, el podcast del creador de contingut Jordi Wild. El dirigent de la competició es burlava en aquest vídeo d’un expresident del club, la identitat del qual no ha volgut revelar, que es prenia algun tipus de pastilla que el deixava en un estat on no sabia què passava al seu voltant. A més a més, afirmava que en una ocasió el partit va acabar i ell no es va adonar i seguia en el seu seient.