ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez torna a entrenar amb el grup

Per Jorge Garcia · 18 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

Fran Pérez va tornar a entrenar parcialment amb el grup a la ciutat esportiva de Paterna a l’entrene matinal del 4 d’aquest mes. Pérez, qui no juga des de la passada temporada comença a recuperar-se de les molèsties d’esquena sense forçar aquest procés.

El València ha treballat hui per a preparar el partit contra el Girona aquest dissabte a Mestalla. Fran Pérez ha entrenat amb el grup amb normalitat, una bona senyal del seu procés de recuperació, segons informa Onda Deportiva. Per altra banda, Almeida i Rafa Mir treballen en solitari, el primer degut a la seua lesió i el segon a la sanció esportiva. Hugo Duro, Gayà, Jaume i Diakhaby segueixen intentant recuperar-se de les seues lesions.

La recuperació de Fran Pérez és important per a l’equip, ja que el partit contra el club català serà el sext d’aquesta temporada i només s’ha aconseguit un punt en el que va de campanya. El València necessita urgentment guanyar l’enfrontament d’aquest dissabte i el següent, també a Mestalla, per a eixir de la zona de descens en la qual es troben.