ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El Mestalla s’estrena a la Premier League International Cup amb una victòria per 1-3 davant el Tottenham

Per Joan Marc García · 18 Septembre, 2024

El Mestalla va debutar ahir a la Premier League International Cup, i ho va fer de la millor manera possible: victòria per 1-3 davant el Tottenham en la primera jornada. Este és un torneig sub-21 organitzat per la Premier League. En esta competició participen 16 equips anglesos i altres 16 de països com Alemanya, França, Països Baixos o Portugal, entre altres.

El filial valencianista va véncer ahir al Tottenham en el Lamex Stadium, remuntant després d’anar 1-0 al marcador. Encara que l’equip anglés va marcar primer, els valencians van continuar atacant i van aconseguir l’empat abans del descans amb un gol de Pedro Alemañ, que va aprofitar una passada en profunditat d’Isma Santana.

En la segona mitat, el Mestalla va mantindre la seua estratègia i va aprofitar els contraatacs. Daniel Paulino va anotar el segon gol després d’una passada de la mort de Pablo López, i poc després, Alexander Gurendal va tancar el marcador amb el tercer gol, després d’un centre precís de Leslie.

Cal recordar que este és el primer dels quatre partits de la fase de grups, en la qual el Mestalla també es mesurarà al Nottingham Forest, Wolverhampton  i Reading. Els partits es podran veure a VCF Media.

Resum del Tottenham – Mestalla