ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kim Lim comparteix un vídeo que retracta irònicament la gestió actual del club

Per Jorge Garcia · 18 Septembre, 2024

El València està fent un dels pitjors inicis de temporada de la seua història. Després de cinc jornades, el club che està en l’última posició amb quatre partits perduts i un sol punt, el qual es va obtindre després d’un partit contra el Vila-real que els de Mestalla mereixien guanyar. Els altres dos equips en zona de descens són l’U.D Las Palmas i el Getafe, amb dos i tres punts, respectivament.

Encara que aquesta situació preocupa al valencianisme i a Baraja, els directius i el propietari no semblen descontents amb la situació. A principis d’aquest mes, Peter Lim va tornar a aparéixer a xarxes socials en un molt bon estat de salut, la seua filla Kim Lim publicava unes imatges amb els seus pares celebrant l’aniversari de bodes d’aquests.

Kim Lim ha compartit una nova publicació, però no del seu pare, sinó un vídeo d’un altre compte d’Instagram que pot definir la pèsima gestió del seu progenitor. El vídeo tracta d’un home donant un discurs on diu “amb diners pots comprar una casa, però no una llar. Amb diners pots comprar un rellotge, però no temps”, irònicament, amb diners Peter Lim pot comprar el club, però no la seua afició i sentiment.