ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan tornarà Rafa Mir amb el grup

Per Blanquinegres · 17 Septembre, 2024

Foto: Valencia CF

El València es troba en el moment més delicat dels últims anys. La situació esportiva té a tot el club en alerta i són perfectament coneixedors de la necessitat de sumar punts en els dos pròxims partits a Mestalla enfront de Girona i Osasuna. És la prioritat i saben que qualsevol altre escenari provocaria que es contemplaren totes les opcions.

Per a això, Baraja intentarà tindre a tots els jugadors possible per a aquests partits, encara que Rafa Mir continuarà veient la trobada en la graderia o per televisió. El pla que té el club és que durant aquests pròxims set dies treballe en el gimnàs i no amb la resta del grup. Però no sols per la sanció, i és que Mir arrossega molèsties en el quádriceps i aprofitarà la seua situació personal per a recuperar-se completament i estar llest per a quan Baraja li torne a donar una oportunitat. D’esta manera, no estarà enfront del Girona i veurem si pot jugar enfront de l’Osasuna.

D’altra banda, Hugo Duro tampoc estarà el dissabte però sí que vol estar contra l’Osasuna. En el cas de Gayà caldrà esperar un poc més i com molt prompte podria aparéixer el 14 d’octubre contra Las Palmas després de l’aturada de seleccions. Mentrestant, el cas d’Almeida continua sent una incògnita i dependrà de la seua evolució i sensacions al llarg de la setmana.