Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El Mestalla debuta hui davant el Tottenham en la Premier League International Cup

Per Joan Marc García · 17 Septembre, 2024

El Mestalla va viatjar ahir a Londres per a enfrontar-se hui dimarts al Tottenham en la primera jornada de la Premier League International Cup, un torneig sub-21 organitzat per la Premier League. En esta competició participen 16 equips anglesos i altres 16 de països com Alemanya, França, Països Baixos o Portugal, entre altres.

El filial debutarà davant el Tottenham en un partit que es jugarà a les 20.00h en el Lamex Stadium. Este serà el primer dels quatre partits de la fase de grups, en la qual el Mestalla també es mesurarà al Nottingham Forest, Wolverhampton  i Reading. Els partits es podran veure a VCF Media.

És una competició amb excel·lents condicions, bon tracte i gran nivell. Comencem contra el Tottenham, que ha tingut un bon inici en la Premier i compta amb una acadèmia molt sòlida. Esperem un partit de molta exigència, com tots els que hem jugat a Anglaterra, i això és el que necessitem per als nostres jugadors“, va comentar Miguel Ángel Angulo, tècnic del filial valencianista.

Els 36 equips participants es dividixen en quatre grups de huit, amb cada equip jugant quatre partits contra conjunts anglesos. Els dos millors de cada grup avancen als quarts de final.