Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cañizares: “Jo continue pensant que el València no descendirà”

Per Jorge Garcia · 17 Septembre, 2024

Foto: COPE

El valencianisme es mostra preocupat amb la posició actual de l’equip a La Liga, passades cinc jornades el club blanquinegre es troba en últim lloc amb un sol punt. La llegenda del València, Santiago Cañizares, també es mostra preocupat respecte a la situació del club y ha fet declaracions molt interessants en Tiempo de Juego de la Cadena COPE. En aquestes afirmacions, Cañizares ha parlat sobre la resta de la temporada del València, ha expressat la seua opinió sobre la directiva i sobre el cas de Rafa Mir.

Cañizares sobre la permanència en primera del València: “El descens ens el jugarem, però jo continue pensant que el València no descendirà. Crec que hi ha equips pitjors que, sobretot no compten amb un estadi, com Mestalla amb 40.000 persones encoratjant a l’equip i que saben perfectament que l’equip no té la culpa d’estar on està.

Cañizares sobre la directiva: “40.000 persones, t’ajuden molt a traure punts a casa. El director esportiu que m’agradaria criticar-li, no està, el president, no està, la resta d’executius, no estan… Si estiguera Peter Lim es muntaria un escàndol tots els dies.”

Cañizares sobre Rafa Mir: “El València és un actor innocent d’aquesta història que ha d’aguantar amb el problema aquesta temporada, després serà problema del Sevilla perquè no hi haurà segurament sentència, i els clubs són actors innocents. No pretenguem que els jugadors no isquen, una altra cosa és que porten una vida contraproduent a l’esport.”

Cañizares sobre la desició del València amb Mir: “Els clubs actuen com actua la societat, i esperaran a veure si baixa un poc el soroll, si canvia l’actitud i que tinga un detall positiu