ACTUALITAT  

Javier Solís es pronuncia sobre el cas Rafa Mir: “Tenim que deixar este episodi a un costat”

Per Manel Rumbau · 15 Septembre, 2024

És un fet que la tensió en el vestuari valencianista ha augmentat arrel de l’episodi de Rafa Mir en els últims dies. Sense anar més lluny, Pepelu, una de les veus autoritzades del mateix, es va pronunciar ahir durament sobre el cas de l’atacant valencianista en el mateix dia que el club de Mestalla va voler mostrar la seua posició als mitjans de comunicació al respecte dels recents esdeveniments. 

El vestuari, al complet, ho té clar i saben que este tipus de comportaments no es poden tornar a repetir i més tenint en compte la situació en la classificació. En el cas de Pepelu, el “18” valencianista creu que cadascun “és major i sap la responsabilitat que té jugar al València CF. No estem en una situació per a eixe tipus de coses. Jo crec que el mister li ho ha deixat clar i el club també. És una multa i un tema bastant important i jo crec que ell ja es conscient que ha fet les coses molt malament. Com dic, és cosa del club”.

La postura del club respecte al cas 

En la prèvia de l’Atlètic de Madrid – València, el director corporatiu valencianista, Javier Solís, s’ha pronunciat per primera vegada sobre el cas Rafa Mir. En paraules del club, Solís ha assegurat en primer lloc que l’actualitat “no corresponent al futbol no ens agrada, hem passat dos setmanes molt complicades, hem tractat el tema amb el màxim respecte per a totes les parts i hem expressat la nostra opinió quan hem cregut convenient”. 

A més, des del club s’assegura que “hi ha un procediment que la justicia s’encarregarà de dirimir, tenim que deixar este episodi a un costat, perquè no és agradable, i centrar-nos en el futbol”.