ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Almeida, Madrigal, Tejón i Abril entrenen amb el grup

Per Jorge Garcia · 13 Septembre, 2024

Foto: València CF

Tal com s’informava el dimecres, André Almeida va tindre que abandonar l’entrenament degut a que va tindre molèsties i va eixir de la Ciutat Esportiva de Paterna amb els metges. Les molèsties del jugador es troben en l’esquena, en la mateixa zona on es va fracturar una vèrtebra la temporada passada, una lesió que el va allunyar cinc mesos del terreny de joc, segons informava Deportes COPE Valencia.

Malgrat aquestes molèsties, Almeida ha entrenat hui amb el grup. Queden dos dies per a l’enfrontament contra l’Atleti a l’Estadi Cívitas Metropolitano, la recuperació d’Almeida són bones notícies per a Baraja, ja que a causa de diverses lesions i la sanció de Mir, actualment perdre a un jugador de la plantilla pot afectar molt a l’equip.

Per altra banda, el Pipo busca la forma de solucionar el problema de la falta de davanters. El seu elegit pot ser Warren Madrigal, un davanter de Costa Rica que juga al València Mestalla en qualitat de cedit amb una opció de compra de 700.000 euros. El jove futbolista juga des de 2023 amb l’absoluta del seu país, a més a més, fa una setmana va marcar un gol contra Guadalupe en la Nations League Concacaf.

El jugador costa-riqueny, Martín Tejón i Vicent Abril han treballat al dia de hui amb Baraja, però no es sap si estaran convocats per al partit contra el conjunt de Diego Simeone. El València no guanya a l’Atleti des de 2011, però el club blanquinegre necessita amb urgència una victòria per a poder eixir de la zona de descens i no separar-se massa dels altres equips de la competició.