ACTUALITAT  

El possible onze de Simeone contra el València

Per Jorge Garcia · 13 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València jugarà aquest diumenge a les 21:00 la quinta jornada de LaLiga, en aquesta ocasió ho farà contra l’Atleti en l’Estadi Cívitas Metropolitano de Madrid. Els jugadors amb compromisos internacionals ja han tornat als seus clubs, però a diferència dels de Baraja, alguns jugadors de Simeone no van entrenar ahir amb el grup.

En la sessió d’entrenament amb el grup Pablo Barrios i Thomas Lemar no van estar a causa de les seues lesions, Reinildo i Julián Álvarez no van treballar amb els companys degut a l’acumulació de minuts amb les seleccions de Moçambic i Argentina, respectivament. Per altra banda, Rodrigo De Paul, Nahuel Molina, Giuliano Simeone i Conor Gallagher van entrenar amb L’Araña pel matí i es van incorporar a la dinàmica de grup per la vesprada.

En la sessió amb tot l’equip, El Cholo va començar a dissenyar el possible onze inicial per al partit contra l’equip blanquinegre aquest diumenge. Simeone va preparar la següent alineació: Oblak; Llorente, Le Normand, Giménez, Azpilicueta, Riquelme; Koke, Gallagher, Lino, Griezmann y Sorloth.