ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

André Almeida treballa al marge de l’equip

Per Jorge Garcia · 12 Septembre, 2024

Foto: València CF

Tal com s’informava en el dia d’ahir, André Almeida va haver d’abandonar l’entrenament degut a que va tindre molèsties i va eixir de la Ciutat Esportiva de Paterna amb els metges. Les molèsties del jugador es troben en l’esquena, en la mateixa zona on es va fracturar una vèrtebra la temporada passada, una lesió que el va allunyar cinc mesos del terreny de joc, segons informa Deportes COPE Valencia.

Malgrat aquesta novetat, el club afirma que Almeida no està descartat per al partit contra l’Atleti de Madrid i que les molèsties no són preocupants, segons Germán Muñoz. Aquesta possible baixa es suma a les ja existents que estan castigant a la plantilla valencianista, Hugo Duro, Rafa Mir, Gayà i Diakhaby són baixa per als següents partits i no es sap amb claredat quan tornaran.

Al dia de hui, Almeida ha entrenat hui al gimnàs i al marge de l’equip, per tant serà dubte fins a que el València comunique la seua convocació o descarte per al partit d’aquest diumenge a Madrid. Baraja no ha pogut comptar amb Almeida, però sí que ha pogut treballar amb els internacionals valencianistes.