ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

César Soto Grado serà l’àrbitre de l’Atleti-València

Per Jorge Garcia · 12 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

Ja s’ha acabat l’aturada de seleccions, per tant, es reprén la temporada de lliga amb normalitat. Aquesta setmana serà la quinta jornada del València. En aquesta ocasió, el club blanquinegre jugarà contra l’Atleti de Madrid a l’Estadi Cívitas Metropolitano el diumenge a les 21:00.

En els quatre partits anteriors, l’equip che ha perdut tres enfrontaments i ha empatat u, una situació poc desitjable per al conjunt de Baraja. Per altra banda, els de Simeone van tercers, empatats a huit punts amb el Madrid i a quatre del Barcelona, el qual és l’únic equip de moment invicte en el que va de lliga.

A més a més, ja es coneix quins seran els àrbitres d’aquest partit. El col·legiat principal serà César Soto Grado, els assistents Carlos Álvarez Fernández i Rubén Becerril Gómez, el quart àrbitre serà Néstor Holgueras Castellanos; en el VAR es trobaran Daniel Jesús Trujillo Suárez i Víctor García Verdura; l’Oficial Informador serà Félix Sánchez Marcos.

César Soto Grado ha sigut àrbitre en 12 partits del València, d’aquests enfrontaments, els ches han guanyat tres, han empatat cinc i han perdut quatre. Un d’eixos partis va ser contra l’Atleti, el resultat va ser un empat a tres. Soto Grado va arbitrar tres partits del conjunt de Baraja la temporada passada, va empatar dos i va perdre un.