ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nous detalls de la denúncia a Rafa Mir

Per Blanquinegres · 12 Septembre, 2024

Rafa Mir va ser notícia el dimarts passat, però no precisament per motius esportius. El davanter va ser detingut en la nit del dilluns per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d’agressió sexual sobre dues dones. Tal com es va esclarir al dimecres, el delicte va ser contra una d’elles i en la vesprada del mateix dia va quedar en llibertat amb mesures cautelars.

L’aturada degut als compromisos dels jugadors amb les seleccions suposava per al València un temps per a descansar, reflexionar sobre aquestes quatre primeres jornades i com millorar l’equip de cara als següents partits. Desgraciadament, el cas del davanter ha eclipsat quasi per complet aquest període de descans de la temporada.

Ara s’ha pogut conéixer nova informació respecte al que va passar presumptament entre les denunciants i Mir després dels fets. El jugador del València va contactar presumptament amb la xica de 25 anys que va denunciar a Pablo Jara, amic de Rafa Mir, per a demanar-li que persuadira a la seua amiga de 21 perquè no el denunciara. La denunciant de Jara va mostrar un registre telefònic a la Guàrdia Civil on Mir l’havia cridat la mateixa vesprada dels fets, segons va afirmar, el valencianista li diu que ell és una figura pública i que això pot afectar a la seua carrera. A més a més, el dia posterior de presentar la denúncia, el murcià va enviar presumptament un missatge de WhatsApp a la xica de 25 preguntant com estava, però aquesta no el va contestar perquè ja els havien denunciat, segons informa Javier Martínez en Más Vale Tarde.