ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es torna a comprometre amb l’inici de les obres

Per Jorge Garcia · 11 Septembre, 2024

El 23 de juliol va ser un dia important no sols per al valencianisme, també per al Nou Mestalla. En aquest dia, es va aplegar a un acord per part de la majoria del ple de l’Ajuntament amb l’objectiu d’aprovar les fitxes urbanístiques, que el València presente un projecte i puga acabar les obres de l’estadi després de 15 anys des de l’inici del projecte.

L’acord que va arribar PSOE, Compromís i el PP, amb el vot en contra de VOX, establia diferents terminis a complir per a poder seguir amb el projecte. En cas de no complir-se, el consistori iniciaria accions legals contra l’entitat esportiva amb el fi d’eliminar les plusvàlues urbanístiques a més de caducar la llicència.

La primera tasca que ha de presentar el club che és el projecte d’execució, on es detalla tot el projecte, abans del 12 d’octubre. A més a més, les obres han de començar abans del 12 de gener perquè en desembre de 2025 es puga presentar l’estadi acabat de manera oficial. Segons va confirmar ahir el club, el València es torna a comprometre amb l’inici de les obres de l’estadi per acabar el tan desitjat projecte que du tants anys aturat.