Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El segon entrenament de Rafa Mir ha sigut al gimnàs

Per Jorge Garcia · 10 Septembre, 2024

Aquesta aturada degut als compromisos dels jugadors amb les seleccions suposava per al València un temps per a descansar, reflexionar sobre aquestes quatre primeres jornades i com millorar l’equip de cara als següents partits. Desgraciadament, el cas de Rafa Mir eclipsat quasi per complet aquest període de descans de la temporada.

Rafa Mir ha tornat als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Paterna, però com ja es va informar en el dia d’ahir, el club ha imposat al jugador sancions econòmiques i esportives. Per tant, el davanter no jugarà els pròxims partits i de moment treballa en solitari, hui ho ha fet al gimnàs.

Per altra banda, Fran Pérez s’ha incorporat al treball amb el grup després de la seua lesió i Pepelu també ho ha fet després del seu període amb la selecció. A més a més, Dani Gómez entrena ja amb la seua nova màscara protectora degut a la fractura dels ossos del nas.

Jaume, Gayà, Diakhaby i Hugo Duro també han treballat hui per a recuperar-se de les seues lesions com més prompte millor. En un principi el primer dels quatre en tornar seria Duro, qui pateix d’una lesió en el soli, la seua recuperació seria d’aproximadament 28 dies.