Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cañizares opina que Rafa Mir tornarà segons el seu comportament i les necessitats de l’equip

Per Jorge Garcia · 10 Septembre, 2024

Aquesta aturada degut als compromisos dels jugadors amb les seleccions suposava per al València un temps per a descansar, reflexionar sobre aquestes quatre primeres jornades i com millorar l’equip de cara als següents partits. Desgraciadament, el cas de Rafa Mir eclipsat quasi per complet aquest període de descans de la temporada.

Tanta ha sigut la repercussió del cas, que els mitjans de comunicació estan cobrint la notícia a totes hores. Per desgràcia, aquesta atenció mediàtica ha afectat a la imatge del València i els seus patrocinadors, els quals han preguntat amb preocupació al club sobre l’evolució del cas i les mesures que es poden prendre.

Santiago Cañizares ha sigut preguntat per Cope sobre la situació, la seua opinió com a exfutbolista i com creu que pot haver afectat a l’equip.

Cañizares sobre la decisió del club che: “El València Club de Futbol és un actor innocent, el pateix sense haver-lo generat. No és veritat que es puga rescindir de manera unilateral. Rafa Mir és innocent en aquest moment i no hi ha sentència ferma. El València no pot fer res que no siga de mutu acord. Un jutge tarda any i mig a decidir amb tota la informació i al València se li dona una setmana. Fas un judici molt abans que qui està preparat. Crec que no anirà citat diversos partits i dependrà del comportament que tinga i les necessitats de l’equip. I el que estiga succeint al carrer. Igual al València li interessa que jugue perquè no pot regalar“.

Cañizares sobre l’equip i la vida privada dels jugadors: “El que faça un jugador en la seua vida privada també està molt protegida per la llei del treballador. Desconec la vida privada de Rafa Mir i tampoc la valoraria. En el futbol de hui es fa una anàlisi de la seua vida privada. Hi havia més d’un jugador en eixa discoteca. La diferència és que Rafa Mir va tindre un contenciós amb unes xiques que van decidir denunciar-lo. No podem criticar que els jugadors isquen a prendre’s una copa després d’un partit. També ho feia el millor València. Faces l’equip que faces, algun s’anirà a prendre una copa. El que necessite és que siga responsable. Tinguem un equip compromés amb la imatge del València, sabent que es poden prendre copes. Hi havia més jugadors en el pub, però van actuar d’una forma més correcta”.

Cañizares sobre el seu passat com a futbolista: “Jo era el primer que no eixia a menjar després d’haver perdut. Em feia vergonya, però és una qüestió molt personal. Triaré com els meus amics a qui tinga una vida privada que s’integre amb la meua: divertir-se quan es deu i comprometre’s amb l’objectiu comú”.