Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja demana responsabilitat en la vida privada

Per Jorge Garcia · 10 Septembre, 2024

Rafa Mir va ser notícia fa una setmana, però no precisament per motius esportius. El davanter va ser detingut en la nit del dilluns per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d’agressió sexual sobre dues dones. Tal com es va esclarir al dimecres, el delicte va ser presumptament contra una d’elles i en la vesprada del mateix dia va quedar en llibertat amb mesures cautelars, no pot viatjar fora del país, se li va retirar el passaport i té prohibit apropar-se a les dones, entre altres mesures.

Rafa Mir tornava als entrenaments ahir en la sessió a les 18:00 de la vesprada. Malgrat això, el davanter va acudir a la Ciutat Esportiva de Paterna al matí i es va reunir ahir amb Baraja, Layhoon i Javier Solís. En aquesta reunió, el Pipo va deixar clara la seua decepció amb el jugador i se’l va informar de les sancions esportives i econòmiques.

Baraja no va parlar sols amb Rafa Mir, també ho va fer amb tota la plantilla. La seua postura era clara, no volia que es tornara a repetir un incident nocturn i vol que els seus jugadors tinguen responsabilitat sobre la seua vida privada, qui no ho faça, no jugarà. El Pipo anima als seus jugadors que fora del camp es relacionen entre ells, però això no vol dir que no tinguen responsabilitat i que facen el que vulguen.