ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no guanya a l’Atleti com a visitant des de 2011

Per Jorge Garcia · 09 Septembre, 2024

El València s’enfrontarà aquest cap de setmana a l’Atleti en l’Estadi Cívitas Metropolitano. El València busca millorar les sensacions que ha deixat la plantilla en les quatre jornades prèvies a l’aturada de seleccions. En aquest període, el València ha perdut tres partits i ha empatat u contra el Vila-real que mereixia guanyar.

Els rivals no han sigut equips fàcils. El club che ha jugat contra el Barcelona (primer en lliga), contra el Celta de Vigo (huité lloc), contra l’Athletic Club (tretzena posició) i Vila-real (quarta posició). Dels dotze punts que es podien puntuar soles ha aconseguit u, el de l’empat contra el submarí groc a Mestalla, i és últim a la classificació amb una de les pitjors diferències de gol de la competició.

Aquest diumenge el València s’enfrontarà a un altre equip que juga a la Champions League, l’Atleti de Madrid. El balanç del club blanquinegre contra els colchoneros no és per a res positiu. Els valencianistes han aconseguit sols una victòria i tres empats en els últims deu partits de lliga contra els de Simeone. A més a més, el conjunt che no guanya a l’Atleti com a visitant des del 12 de febrer de 2011. En cas d’aconseguir els tres punts en aquesta jornada, Baraja trencaria una mala ratxa de quasi 14 anys.