ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es filtra l’informe de la Guàrdia Civil amb el relat de les presumptes víctimes

Per Blanquinegres · 04 Septembre, 2024

Rafa Mir ja està a la seua casa i ara és decisió del València saber què farà a partir d’este moment. En el club encara està estudiant la documentació i s’espera que es posicione en les pròximes hores. Segons ha pogut saber Blanquinegres per part de fonts oficials del procés, Rafa Mir no ha entrat hui a la presó preventiva perquè cap de les parts l’ha sol·licitat.

La titular del jutjat ha adoptat les mesures cautelars instades pel Ministeri Fiscal. D’esta manera, ha imposat a Rafa Mir la retirada del passaport i la prohibició d’eixida de territori nacional, juntament amb compareixences setmanals en seu judicial i la prohibició de comunicació i d’aproximació a menys de 500 metres respecte de les dues denunciants.

El periòdic El Mundo ha publicat en exclusiva l’atestat policial del cas, on s’exposa que el futbolista va introduir a una de les joves “en el bany, va tancar la porta i va posar el pestell perquè no poguera eixir”. Segons les denunciants, la xica estava “en xoc” i va començar a “plorar” i a suplicar-li sense èxit que l’alliberara. Sempre segons el testimoniatge d’aquestes joves, Rafa Mir no va fer cas a la petició en cap moment. Per contra, “la va asseure damunt d’un lavabo i va procedir a introduir-li els dits en la vagina sense llevar-li la falda pantalons”. Ella li va suplicar sense èxit que “li deixara anar-se perquè venia el seu pare a arreplegar-la”.

Les denunciants agreguen que en lloc d’alliberar-la, va continuar realitzant-li “tocaments per tot el cos“. “Em va agafar de la cara i del braç i em deia ‘besa’m’ i altres coses que no recorde perquè em trobava en estat de xoc”, ha precisat la víctima. A continuació afig la jove que “va espentar” al futbolista i va aconseguir “escapolir-se d’ell, obrir la porta i eixir del bany“. Va ser llavors quan va dir que “no volia estar allí” i que marxava.

Les dos dones van ser expulsades de l’habitatge seminues i un veí va alertar a la Policia Local i als responsables de seguretat de la urbanització del que estava succeint.