ACTUALITAT  

Mamardashvili, nominat al millor porter de la temporada al Baló d’Or

Per Joan Marc García · 04 Septembre, 2024

En un reconeixement al seu excel·lent rendiment sota els tres pals, Mamardashvili, porter del València, ha sigut nominat al prestigiós premi del Baló d’Or com a millor porter de la temporada. Esta nominació destaca la brillant campanya del georgià, qui ha sigut una peça clau en el rendiment del conjunt valencianista en la passada temporada. No ho ha demostrat soles al València, també ho va fer a l’última edició de l’Eurocopa amb un torneig en general espectacular.

Mamardashvili competirà pel guardó amb alguns dels millors porters del món. Entre els nominats es troben Diogo Costa, del FC Porto, Gianluigi Donnarumma, del Paris Saint-Germain, Gregor Kobel, del Borussia Dortmund, Andriy Lunin, del Reial Madrid, Mike Maignan, de l’AC Milan, Yann Sommer, de l’Inter de Milà, Ronwen Williams, del Mamelodi Sundowns, i Unai Simón, de l’Athletic Club.

La inclusió de Mamardashvili en esta llista elit subratlla la seua ràpida ascensió en el futbol europeu, havent-se consolidat com un dels millors porteres del continent.

Mamardashvili ha tingut distintes ofertes de distints clubs com el Newcastle o el Bayern de Múnic en aquest mercat. Segons el portal Transfermarkt, el valor del porter és de 45 milions d’euros, el més alt a la seua posició. El club che va fitxar a Dimitrievski perquè es pensava que no hi hauria problema amb la venda del georgià.

Finalment, el porter titular va signar un contracte amb el Liverpool per 35 milions, però no eixirà fins a que acabe l’actual temporada.