ACTUALITAT  

Així ha eixit Rafa Mir del Jutjat de Llíria

Per Joan Marc García · 04 Septembre, 2024

El presumpte delicte d’agressió sexual de Rafa Mir continua donant que parlar hores després de conéixer-se que el davanter valencianista ha sigut detingut per la Guàrdia Civil. Segons ha pogut saber Blanquinegres, els fets van ocórrer presumptament el passat diumenge 1 de setembre, i es van produir contra dues dones majors d’edat. A banda del jugador murcià, hi ha una persona més detinguda.

Ara mateix, el Jutjat d’Instrucció número huit de Llíria ha confirmat l’acord de llibertat provisional per a Rafa Mir, acusat de dos delictes d’agressió sexual a una jove de 21 anys. D’esta manera inicia un llarg procés de diligències i investigacions que finalitzarà amb un judici. Rafa Mir a més tindrà diferents mesures cautelars.

A Rafa Mir se li investiga per agredir sexualment a una jove i durant la sessió de hui ha negat els fets davant la jutgessa. Segons explica el periòdic Levante EMV, la versió de Rafa Mir és ben distinta a la de les víctimes. D’altra banda, les presumptes víctimes han ratificat les seues denúncies i mantingut les seues versions.

Així ha sigut l’eixida de Mir del jutjat de Llíria fa uns minuts. Ha sigut el seu pare qui ha arreplegat el futbolista amb cotxe.