ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix el nom del segon detingut, també futbolista i amic de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 04 Septembre, 2024

Rafa Mir ha dormit per segon dia consecutiu en els calabossos de la caserna de la Guàrdia Civil de Patraix, després de ser detingut este dilluns, i ja està en Lliria per a declarar enfront del jutge en els pròxims minuts. El jugador del València va ser arrestat per un presumpte delicte d’agressió sexual a dos joves, de 25 i 21 anys d’edat, que acabaven de conéixer en una discoteca. Els fets van succeir en el xalet del davanter murcià, en una urbanització de Bétera, hores després del partit que va enfrontar al seu equip contra el Vila-real.

En el matí de hui ha eixit a la llum, gràcies a una foto d’EFE, la cara del segon detingut. Tal com ha revelat la Cadena SER, el seu nom és Pablo Jara, futbolista de l’Alcantarilla de 3a RFEF i amic íntim de Rafa Mir des de fa molt temps.

Tots dos futbolistes han passat este dimecres passades les 13.30 hores a disposició judicial en el Jutjat d’Instrucció número 8 de Llíria (València) i ho han fet emmanillats i després d’haver passat dos dies detinguts després d’haver sigut denunciats per una jove per una doble agressió sexual.