ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Primeres declaracions de l’advocat de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 04 Septembre, 2024

El presumpte delicte d’agressió sexual de Rafa Mir continua donant que parlar hores després de conéixer-se que el davanter valencianista ha sigut detingut per la Guàrdia Civil. Segons ha pogut saber Blanquinegres, els fets van ocórrer el passat diumenge 1 de setembre, i es van produir contra dues dones majors d’edat. A banda del jugador murcià, hi ha una persona més detinguda.

Com pot ampliar aquest mitjà, una vegada el jugador siga posat a disposició judicial, és el jutge el que decidirà si s’inicia una investigació sobre Rafa Mir o queda en llibertat sense càrrecs. En cas que el magistrat decidisca continuar el procés d’instrucció, pot fer-ho de dues maneres: En presó provisional o en llibertat condicional mentre continua la investigació.

Primeres paraules de l’advocat de Rafa Mir

L’advocat de Rafa Mir, Jaime Campaner, ha parlat per als mitjans de comunicació minuts abans de veure’s amb el futbolista abans d’acudir a seu judicial. En les seues primeres paraules, ha afirmat que “no havia parlat amb ell” i que anava a fer-ho ara. No obstant això, assenyala que desconeix “encara l’expedient i detalls”. A més, sí que ha afirmat que tot “va ser consentit”