ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius demana que Espanya no tinga Mundial en 2030

Per Blanquinegres · 04 Septembre, 2024

En un altre extracte de l’entrevista que Vinicius ha concedit a la CNN, en la qual el jugador madridista parla sobre el problema del racisme en el futbol espanyol i en la societat en general, deixa una frase impactant. “Si abans de 2030 no evoluciona la situació amb el racisme a Espanya, caldria canviar el Mundial de lloc”.

“Espere que Espanya puga evolucionar i entendre el greu que és insultar a algú pel color de la seua pell. Fins a 2030 tenim un marge d’evolució molt gran. Així que espere que Espanya puga evolucionar i entendre el greu que és insultar a una persona pel color de la seua pell, perquè si en 2030 les coses no evolucionen, crec que cal canviar de lloc (el Mundial), perquè si el jugador no s’assega còmode i no s’assega segur jugant en un país on pot patir racisme, és un poc complicat”, són les frases completes del jugador brasiler.

Vinicius es proposa com a part de la solució:Jo vull fer tot el possible perquè les coses canvien, perquè hi ha molta gent a Espanya, la majoria, que no és racista. Ho és un grup xicotet que acaba afectant la imatge d’un país en el qual és molt bo viure. M’encanta jugar en el Reial Madrid. Ame Espanya, tindre les millors condicions per a viure ací amb la meua família. Esperem que les coses puguen evolucionar més, ja han evolucionat fins ara, però poden evolucionar molt més i per a 2030, els casos de racistes i racisme poden i deuen disminuir”.