ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Última hora sobre la situació de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 03 Septembre, 2024

El davanter del València CF, Rafa Mir, ha estat detingut per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d’agressió sexual. Segons ha pogut saber Blanquinegres, els fets van ocórrer el passat diumenge 1 de setembre a la nit, i es van produir contra dues dones majors d’edat. A banda del jugador murcià, hi ha una persona més detinguda.

Com pot ampliar aquest mitjà, una vegada el jugador siga posat a disposició judicial, és el jutge el que decidirà si s’inicia una investigació sobre Rafa Mir o queda en llibertat sense càrrecs. En cas que el magistrat decidisca continuar el procés d’instrucció, pot fer-ho de dues maneres: En presó provisional o en llibertat condicional mentre continua la investigació.

El davanter cedit pel Sevilla podria entrar en presó sempre i quan el jutge considere una d’aquestes tres possibilitats: Que puga tornar a reincidir en el mateix fet, que hi haja risc de fugida o que puga eliminar proves. El València CF està atent per veure com evoluciona la situació de Rafa Mir, i posteriorment prendre mesures. Des del club no precipitar-se, i demanen prudència davant qualsevol opinió.