ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Almeida va rebutjar una oferta superior als 15 milions del Nottingham Forest

Per Jorge Garcia · 03 Septembre, 2024

Un nou jugador del València estava sent prou actiu aquests últims dies de mercat. Però no perquè tinguera ofertes, sinó perquè el seu agent està buscant-li un nou equip, el futbolista és André Almeida. El portugués ha sigut oferit a varis equips d’Italia, Anglaterra i Alemanya, però no fins al final de mercat no va rebre resposta segons informa Héctor Gómez.

El jugador va rebutjar a principi d’estiu una oferta per a jugar a la MLS amb un contracte de 1,5 milions d’euros i un traspàs d’aproximadament 15 milions d’euros, el futbolista va al·legar que no volia eixir d’Europa. A més a més, el Betis, el Girona i l’Osasuna es van interessar pel portugués, però no va haver més novetats d’aquestos clubs. L’agent del futbolista, Jorge Mendes, li va presentar en els últims dies de mercat una oferta de cessió amb compra obligatòria superior als 15 milions del Nottingham Forest, però tampoc va rebre el sí, segons informa Héctor Gómez. El migcampista està segur que pot ser important en el València i vol que el seu sou augmente.

Almeida va aplegar a 2022 procedent del Vitoria Guimaraes per huit milions d’euros, a més a més, és dels que menys cobra en la plantilla, amb un salari net de 350.000 euros per temporada. La campanya passada va sofrir una lesió en la esquena i va tardar cinc mesos en tornar a jugar. Amb la camiseta del València ha marcat un total de quatre gols i ha fet sis assistències. Abans d’aplegar a Mestalla, el Porto, Benfica i Sporting van fer ofertes per ell, però Almeida va decidir vindre a la capital del Túria.