ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els sis valencianistes amb compromisos internacionals

Per Jorge Garcia · 02 Septembre, 2024

El València va jugar aquest dissabte la seua quarta jornada de la lliga, en aquesta ocasió ho va fer contra el Vila-real de Marcelino a Mestalla. Els ches necessitaven una victòria per a eixir de la zona de descens, com el partit va acabar amb un empat a 1 entre ambdós equips, els blanquinegres sols van poder sumar un punt a la seua classificació que fins al moment encara mostrava un zero a l’apartat de punts. El club de Mestalla va ser fins aquell partit l’únic equip que no havia puntuat encara en la competició, a més a més, els de Baraja estan en una de les seues pitxors ratxes sense guanyar en la història del València.

Malgrat que l’intenció era aconseguir els tres punts, els jugadors i l’afició es van tindre que conformar amb un empat, un resultat que no acaba de satisfer a cap abans de l’aturada de la lliga degut a la Nations League i la clasificació per a l’Eurocopa sub-21.

El València té actualment a sis jugadors de la plantilla del primer equip amb compromisos internacionals en aquesta interrupció de la temporada 24/25. Aquests jugadors són Giorgi Mamardashvili amb l’absoluta de Geòrgia; Stole Dimitrievski amb l’absoluta de Macedònia; Pepelu amb l’absoluta d’Espanya; Cristhian Mosquera, Javi Guerra i Diego López amb la selecció espanyola sub-21.