ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza l’empat contra el Vila-real

Per Alex Alfaro · 01 Septembre, 2024

Rubén Baraja ha parlat en acabar el partit contra el Vila-real a Mestalla i ha analitzat com l’equip es va a l’aturada de seleccions amb només un punt i l’últim en la classificació

Valoració del partit: “És una sensació agredolça. Crec que l’empat és poc premi. A vegades, fent molt no et dona per a guanyar. Ara estem en eixe punt. Hi ha una millora de l’equip”

Millor plantilla que l’any passat: “La valoració (si hi ha millor plantilla que l’any passat) no es pot fer ara. Cal veure el rendiment. Enguany hi ha alternatives i l’objectiu el marcarà el treball. El club eixirà a valorar-lo”

Gestió dels últims minuts: “La gestió dels últims minuts és un aspecte a millorar. No hem tingut fortuna en l’acció. Era el primer tret del Vila-real. És cruel i cal alçar-se”

Actitud jugadors: “No tinc res a retraure als jugadors. Els veig creient en el que fem perquè enfronte teníem un rival en una gran dinàmica”

Gran partit: “Hui hem un gran partit amb independència de qui jugue. Hem fet un partit complet i en el qual m’he vist identificat. Espere que puguem continuar aconseguint resultats”

Aturada de seleccions: “Aquesta aturada ens servirà per a acoblar als nous fitxatges. Principalment volem aprofitar el temps. No és la situació que ens haguera agradat i hem de sobreposar-nos”

Creure en el que fem: “Una cosa és el que ens agradaria i una altra el que passa. Hem de creure en el que fem. Per a eixir de #ací hem de fer una sèrie de coses i insistir”

Germán Valera: “Nosaltres tenim quatre extrems i estem a l’espera de l’evolució de Fran Pérez. Donarem l’oportunitat a Germán i a creure en ells. Podem ser un equip competitiu”

Lluitar pel descens: “La cruel realitat és que tenim un punt de dotze. Però soc optimista i crec que el treball ens pot fer eixir d’esta situació. No podem saber si la plantilla serà millor i si la temporada serà millor”