ACTUALITAT  

Carlos Soler fitxa pel West Ham

Per Jorge Garcia · 30 Agost, 2024

L’exvalencianista, Carlos Soler, va estar al primer partit de la temporada del València, on el conjunt che s’enfrontava als culers. El valencià no ha tingut l’èxit que s’esperava quan va canviar la samarreta del València per la del PSG, en aquest últim equip ha marcat huit gols i ha fet huit assitències en 63 partits.

El jugador ha sigut tendència en els últims dies degut a un possible canvi de club. La Reial Societat va mostrar cert interés per ell, però les negociacions amb París es van trencar. Soler havia iniciat contacte fa una setmana amb un club d’Anglaterra, el West Ham de Julen Lopetegui. Els Hammers van fer una oferta per la cessió del valencià amb futura opció de compra, a més a més, l’equip britànic cobriria part del seu sou. El migcampista i els equips han aplegat a un acord i Soler serà jugador del West Ham aquesta temporada, segons informa Fabrizio Romano.

Soler va tindre números prou interessants mentre va jugar a Mestalla. Va marcar 31 gols i va fer 25 assistències en 182 partits de lliga, dos gols i tres assistències en 25 partits de Copa del Rey i tres gols i tres assistències en Champions League.