ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La posició que vol reforçar el València abans de finalitzar el mercat

Per Jorge Garcia · 30 Agost, 2024

A diferència d’altres anys, el mercat de fitxatges d’estiu s’acabarà hui 30 d’agost a les 23:59. El València ha fet molts moviments en aquestes últimes setmanes. En un període d’una setmana ha aplegat Rioja, Mamardashvili ha signat pel Liverpool amb una cessió en el València per a la resta de la temporada, Caufriez i Enzo van aplegar el dia d’ahir, a més a més s’ha cedit a Cenk, Hugo González i Eray Cömert.

El València intentarà fer oficial hui la rescissió del contracte de Samu Castillejo, el malagueny i el club han aplegat a un acord on l’equip de Mestalla soles pagarà el 70% de la fitxa. També falta per tancar l’acord de cessió de Alberto Marí pel Zaragoza.

Els ches busquen ara un nou fitxatge ràpid d’última hora, estil Peter Federico, que siga un bon jugador però sobretot quan més barat millor per a l’economia del València, segons informa Nacho Sanchis. Serà difícil que tanquen aquesta operació degut al ritme amb el que solen funcionar les coses en el club i la rapidesa de Peter Lim per a donar el sí.