Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

El València treballa en el fitxatge d’Enzo Barrenechea

Per Joan Marc García · 28 Agost, 2024

El València travessa un final de mercat de fitxatges atrafegat, amb diverses operacions en joc. Un dels moviments clau podria ser l’eixida d’André Almeida, ja que s’espera que el club reba una oferta per ell en les pròximes hores, conseguida per Jorge Mendes.

Davant esta possibilitat, la direcció esportiva del club té preparades diverses alternatives, destacant dos noms: Enzo Barrenechea, de l’Aston Vila, segons ha informat Relevo, i una que ha sonat més en els últims dies: Pablo Martínez, del Llevant.

Enzo Barrenechea, un jove migcampista de 23 anys i 1,86 m d’altura, ha arribat a l’Aston Villa procedent de la Juventus de Torí en aquest mercat, però no compta amb espai en els plans de l’ex entrenador del València. Per això, el club anglés està disposat a cedir-lo, i el València es perfila com el destí preferit del jugador, segons la font citada anteriorment. Les negociacions estan ben encaminades, però depenen del fet que es concrete l’eixida d’algun migcampista en el conjunt ché, que pot ser la d’Almeida.

La preferència de Barrenechea és unir-se al València, encara que altres clubs també han mostrat interés en el jugador. Les postures entre el València i l’Aston Vila per a la cessió del futbolista estan molt pròximes, segons el periodista Matteo Moretto.

D’altra banda, Pablo Martínez és una opció més econòmica que podria arribar al València en propietat. El club ha mantingut contacte amb el jugador del Llevant durant tot l’estiu, i la possibilitat del seu fitxatge s’acceleraria si es produïx l’eixida d’Almeida.

Cenk segueix entrenant en solitari a l’espera de que es tanque la seua eixida

Mentrestant, l’eixida de Cenk cap a Valladolid també està en suspens, ja que el club busca estalviar una part del seu salari per a poder reinvertir en Barrenechea, si finalment es concreta alguna venda en el mitjà del camp.