Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cenk soles eixirà si aplega un jugador millor

Per Jorge Garcia · 28 Agost, 2024

Aquest mercat d’estiu del València està sent un poc caòtic. Una vegada acabada la temporada 23/24 es va fitxar a Dimitrievski, qui seria el substitut de Mamardashvili per a aquesta temporada; poc després Rafa Mir va aplegar en qualitat de cedit i amb molta polèmica degut a problemes amb el Sevilla; també va aplegar cedit des del Llevant Dani Gómez; amb tots els ulls mirant la possible venda de Mamardashvili al Liverpool, va aplegar Luis Rioja de forma inesprada; en el dia d’ahir, Mamardashvili va fitxar pel Liverpool amb una cessió en el València per a la resta de la temporada.

El nou objectiu del València ara mateix és buscar un substitut a Cenk i tancar l’operació entre el turc i el Valladolid. El problema és que el mercat es tanca el divendres 30 a les 23:59 i el València encara no ha trobat a aquest jugador. Com ha pogut saber Blanquinegres, la situació econòmica obliga al València a signar a un jugador per 1,3 milions d’euros, a més a més, aquesta incorporació ha de deixar que els centrals es desenvolupen, ha de ser millor que Cenk i Baraja té que estar conforme amb la nova incorporació. En cas que no es trobe a un jugador amb eixes característiques, Cenk seguirà jugant a Mestalla.

Fa unes setmanes va sonar el nom de Pablo Martínez, però sense l’eixida de Guerra o Almeida serà complicat fitxar al migcampista del Llevant. A més a més, el València vol tancar com més prompte millor el mercat de fitxatges i no vol fer operacions d’última hora.