Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mosquera rebutja una oferta del Porto de 20 milions d’euros

Per Jorge Garcia · 27 Agost, 2024

En aquestes últimes setmanes el mercat d’estiu ha canviat de manera radical per al València. Fa tres setmanes no es teníen ofertes pels jugadors de la plantilla actual i no s’havien fet ofertes formals per futbolistes d’altres equips. Ara, tot ha canviat. Després de la mostra d’interés del Liverpool per Mamardashvili i la presentació d’una oferta final per part del club ‘Red’, es va fitxar de manera inesperada a Luis Rioja. Una setmana després s’estan rebent diferents ofertes per jugadors com Cenk o Thierry. El València ja ho va deixar clar, pràcticament qualsevol futbolista de la plantilla està en el mercat.

Malgrat això, el Porto va presentar la setmana passada una oferta de 20 milions per Cristhian Mosquera però es va rebutjar, segons informa Héctor Gómez. Segons el mateix periodista, la proposta la va presentar Jorge Mendes, però el jugador es va negar a acceptar-la ja que no vol eixir del València, l’equip també la va denegar. El club ha comunicat a Mosquera que es vol renovar el seu contracte i ampliar la seua clàusula, el jugador ja va rebre una altra oferta important que es va rebutjar.

El central espanyol s’ha format durant tota la seua carrera a la Ciutat Esportiva de Paterna, on també juga el seu germà menut, Yulian Mosquera. El xicotet de la família ja ha deixat clar que el seu objectiu és jugar amb el seu germà vestint la camiseta del València.