Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Mendes ofereix a Almeida per Europa

Per Jorge Garcia · 27 Agost, 2024

En aquests últims dies del mercat d’estiu, el València CF està sent més actiu que la resta del període. S’ha aplegat a un acord amb el Liverpool per la venda de Giorgi Mamardashvili, i per fi s’ha fitxat a Luis Rioja. A més a més, sembla que poc a poc van aplegant equips interessats o inclós noves ofertes de compra per alguns jugadors valencianistes com Thierry o Cenk. Ara hi ha un nou jugador que està sent actiu al mercat, però no perquè tinga ofertes sinó perquè el seu agent, està buscant-li un nou equip, el futbolista és André Almeida. El portugués ha sigut oferit a varis equips d’Italia, Anglaterra i Alemanya, però no ha rebut resposta segons informa Héctor Gómez.

Almeida va aplegar a 2022 procedent del Vitoria Guimaraes per huit milions d’euros, a més a més, és dels que menys cobra en la plantilla, amb un salari net de 350.000 euros per temporada. La campanya passada va sofrir una lesió en la esquena i va tardar cinc mesos en tornar a jugar. Amb la camiseta del València ha marcat un total de quatre gols i ha fet sis assistències.

En cas de que s’aplegue a un acord amb algun club per la venda de Almeida, el seu possible substitut seria Pablo Martínez, migcampista del Llevant pel qual ja ha mostrat interés l’equip blanquinegre en aquest mercat d’estiu. Jorge Mendes espera presentar una oferta amb una xifra propera als 15 milions pel futbolista portugués.