Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Arne Slot: “Fins a que no es tanque Mamardashvili no parlaré sobre ell”

Per Jorge Garcia · 23 Agost, 2024

Aquest mercat d’estiu del València no ha tingut moltes novetats, s’ha parlat de fitxar a molts jugadors i s’ha parlat de vendre a varis, però no ha sigut aixina en ningun dels casos. Al principi va aplegar Dimitrievski, qui es supossava que seria el substitut de Mamardashvili, qui tenia vàries ofertes de clubs importants d’Europa com el Bayern de Múnic. Però finalment el porter no sortirà al conjunt alemany, sembla que el Liverpool està prop d’aplegar a un acord per a fitxar el porter.

Segons es va informar fa un parell de dies en el programa Good Morning Transfers de la cadena britànica Sky Sports, la xifra per la qual es tancaria l’operació seria 25,6 milions de lliures esterlines (30 milions d’euros) i una prima de 4,3 milions de lliures (5 milions d’euros). En un principi, el contracte inclouria que Mamardashvili es quede cedit al València per a la resta de la temporada 24/25.

A més a més, s’ha preguntat a Arne Slot, l’entrenador que substitueix a Jürgen Klopp com a tècnic dels “Reds”, sobre la situació del porter georgià i com va el seu fitxatge. El neerlandés ha contestat de forma clara i directa, fins a que no siga oficial i estiga tot tancat, el Liverpool no dirà res al respecte.