Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Sassuolo cedeix a Uroš Račić al West Bromwich Albion

Per Jorge Garcia · 23 Agost, 2024

Són molts els jugadors per Europa que han passat prèviament pel València. De fet, la cantera blanquinegra està considerada com la quarta més important a nivell europeu, ja que segons el CIES Football Observatory, hi han 26 jugadors que es van formar a Paterna a les Big 5 (les cinc lligues més importants d’Europa). Són molts més si es té en compte el fet de que jugadors com Guedes no han passat per la Ciutat Esportiva, però sí han jugat amb el primer equip.

Un altre exemple d’un exvalencianista que es troba a les Big 5 és Uroš Račić, el migcampista va aplegar a València a la temporada 18/19 i va ser part de la plantilla que va guanyar la Copa del Rey en la final de 2019 contra el Barça. El club che va vendre a Račić al Sassuolo un mes abans de cedir a Samu Castillejo al mateix equip. El club italià va descendre la temporada passada i ha cedit al jugador serbi a un equip de la Championship d’Anglaterra, el West Bromwich Albion.

El conjunt de la Serie B ha cedit al jugador per una temporada, fins al 30 de juny de 2025. En el seu període en el València, va participar en 70 partits i va aconseguir marcar dos gols i fer dues asistències, va acumular un total de 4.038 minuts entre partits de La Liga i de la Copa del Rey.