Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rioja dubte fins a última hora en la convocatòria

Per Jorge Garcia · 23 Agost, 2024

Luis Rioja ha sigut un dels jugadors dels quals més es parlava en aquest mercat d’estiu . El davanter era un dels fitxatges que demanava Baraja, i una de les seues prioritats degut a la situació actual econòmica del club. El València mostrava interés al principi, però semblava que no es tancava per motius econòmics i degut a que no havia eixit un jugador de la plantilla actual.

En el dia d’ahir, després que es coneguera que Mamardashvili, el Liverpool i el club che estaven prop de tancar un acord pel porter, es va conéixer el fitxatge de Rioja d’una forma un poc espontània i imprevista després del fitxatge de Dani Gómez.

El futbolista va aplegar a València al migdia, però encara faltava documentació per signar, així ho va deixar clar el Pipo, però també va dir que seria una bona notícia si poguera tindre’l en la convocatòria per al partit contra el Celta. Segons va gravar ahir Blanquinegres, el nou jugador del València va viatjar l’equip a Vigo, però es desconeix si jugarà o no degut a que encara no està inscrit com a valencianista. En cas que sí que es puga inscriure, serà decisió de Baraja si juga o no a Balaídos aquesta vesprada.