Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro estarà disponible contra el Celta, Rioja en dubte

Per Jorge Garcia · 22 Agost, 2024

Aquest dissabte passat va ser el primer partit de la temporada per al València, el qual es va jugar contra el Barça a Mestalla. Després d’una pretemporada amarga, on l’únic triomf va ser al Trofeu Taronja, el València començava una nova campanya contra un dels equips més importants, malgrat que el primer gol va ser a favor del club local, els ches van perdre 1-2 contra l’equip blaugrana.

Els tres pròxims partits del club che es jugaran en tan sols nou dies i els dos primers seran com a visitants, contra el Celta aquest divendres en l’Estadi de Balaídos, contra l’Athletic de Bilbao en San Mamés el dimecres i el pròxim dissabte contra el Vila-real en Mestalla. D’aquesta forma es completen les quatre primeres jornades d’aquesta temporada abans de l’aturada de seleccions de setembre.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, Hugo Duro ha entrenat amb normalitat amb el grup després de tindre algunes molèsties fa un parell de dies, també han estat amb el primer equip Rodrigo Abajas, Borja Calvo, David Otorbi, Martín Tejón i Raúl Jiménez. Per altra banda, Sergi Canós i Fran Pérez han treballat en solitari. Gayà, Jaume i Diakhaby segueixen en el procés de recuperació de les seues lesions. No es sap si Rioja viatjarà o no per al partit, perquè queden papers per firmar i no és oficial, segons informa Baraja, a ell li agradaria, però es complicat degut al curt plaç de temps i el fet de que no s’ha tancat del tot.