Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la venda les entrades per a les sis següents jornades a Mestalla

Per Jorge Garcia · 22 Agost, 2024

Aquest dissabte passat va ser el primer partit de la temporada per al València, el qual es va jugar contra el Barça a Mestalla. Després d’una pretemporada amarga, on l’únic triomf va ser al Trofeu Taronja, el València començava una nova campanya contra un dels equips més importants, malgrat que el primer gol va ser a favor del club local, els ches van perdre 1-2 contra l’equip blaugrana.

Demà serà el segon partit d’aquest curs, contra el Celta de Vigo en l’Estadi de Balaídos, els blanquinegres intentaran recuperar eixos tres punts perduts la jornada anterior. Posteriorment, el dimecres s’enfrontarà a l’Athletic de Bilbao en San Mamés i el dissabte d’eixa mateixa setmana jugarà contra el Vila-Real en Mestalla.

A més a més, ja es poden comprar les entrades per als partits de Mestalla de les jornades 4, 6, 7, 10, 12 i 14, jugats contra el Vila-Real, Girona, Osasuna, Las Palmas, Reial Madrid i Betis. Com ja és normal en aquesta temporada, les entrades comptaran amb la implementació dels preus dinàmics.