Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Liverpool pagaria 35 milions per Mamardashvili i es quedaria cedit al València

Per Jorge Garcia · 21 Agost, 2024

Aquesta és la setmana de Giorgi Mamardashvili. El seu futur quedarà aclarit en tots els sentits. Si en estos pròxims dies no s’arriba a un acord, serà complicat que l’operació puga eixir cap avant. Però el normal és que ocórrega el que ja s’ha explicat amb anterioritat perquè les dues parts estan molt a prop, i Mamardashvili veu amb bons ulls aquesta operació.

Aquesta venda és molt important per al València, ja que no soles milloraria la precària situació econòmica actual del club, també permetria fitxar a nous jugadors per a reforçar la plantilla de Baraja. Les condicions de Lim per a la compra de futbolistes són clares, gastar el mínim possible i vendre abans de fitxar, perquè sense vendes no hi ha diners i sense diners no hi ha compres.

D’altra banda, ha sorgit informació sobre el possible acord entre el Liverpool, València i Mamardashvili. Segons s’informa en el programa Good Morning Transfers de la cadena britànica Sky Sports, la xifra per la qual es tancaria l’operació seria 25,6 milions de lliures esterlines (30 milions d’euros) i una prima de 4,3 milions de lliures (5 milions d’euros). En un principi, el contracte inclouria que Mamardashvili es quede cedit al València per a la resta de la temporada 24/25, però no s’especifica què ocorreria si Alisson es queda al Liverpool més temps.