Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es podria enfrontar a la selecció mexicana a octubre

Per Jorge Garcia · 21 Agost, 2024

El dissabte passat el València va jugar el seu primer partit de lliga, es va enfrontar al Barça en Mestalla en un debut que semblava interessant en la primera part, però que va perdre intensitat en la segona. En l’aturada de seleccions alguns jugadors com Giorgi Mamardashvili han de jugar amb els seus respectius països, i altres decideixen descansar i recuperar-se si s’ha sofrit algun tipus de lessió en les jornades prèvies.

Segons s’ha pogut saber, no hi han moltes seleccions que es puguen enfrontar a selecció de Mèxic, la qual està preparant-se per a la CONCACAF i el València podria jugar un partit previ a la participació de la selecció de Javier Aguirre en la competició. L’enfrontament seria en Mèxic, entre el 6 i 15 d’octubre i es jugaria en l’Estadi de Cuauhtémoc en la ciutat de Puebla, estadi del club amb el nom de la ciutat.

Encara no s’ha decidit qui seria el rival del país, però en cas de ser el València seria en eixes dates degut als compromisos de lliga del club che i el següent partit del conjunt nordamericà contra els seus veïns del nord, els Estats Units d’Amèrica. Tots dos països seran junt amb el Canadà les seus del Mundial 2026, per tant, aquest amistós podria ser beneficiós per al club blanquinegre per a millorar la seua presència a nivell internacional, ja que Mèxic és un país clau degut a la llengua i nombre d’aficionats al futbol.