Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro no entrena per molèsties

Per Jorge Garcia · 20 Agost, 2024

Després de la derrota contra el Barça en Mestalla, el València s’ha de recompondre i tornar al treball de cara als següents partits, i així ho ha fet hui a la Ciutat Esportiva de Paterna. Els tres pròxims partits del club che es jugaran en tan sols nou dies i els dos primers seran com a visitants, contra el Celta aquest divendres en l’Estadi de Balaídos, contra l’Athletic de Bilbao en San Mamés el dimecres i el pròxim dissabte contra el Vila-real en Mestalla. D’aquesta forma es completen les quatre primeres jornades d’aquesta temporada abans de l’aturada de seleccions de setembre.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, en l’entrenament de hui, Hugo Duro no ha treballat amb el grup per certes molèsties que en un principi no són preocupants. Fran Pérez i Sergi Canós també han entrenat separats de l’equip per les seues lesions. Gayà, Diakhaby i Jaume han tingut una altra sessió en el procés de recuperació de les seues lesions. El partit contra els de Vigo serà el divendres a les 19:00.

La lesió de Hugo Duro no sembla que siga important, de moment s’espera que el davanter valencianista estiga disponible per al partit contra el Celta. El de Getafe va ser l’autor del gol contra el Barça el dissabte passat, gràcies a una assistència de Diego López, el jugador va marcar amb una cabotada que va ser revisada pel VAR degut a un possible fora de joc. També va marcar un dels gols del València al Trofeu Taronja contra l’Eintracht Frankfurt.