Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo González ja té nou equip, però haurà d’esperar

Per Jorge Garcia · 20 Agost, 2024

Degut a la situació econòmica actual del València, molts jugadors estan en el mercat, ja que es necessiten vendes per a poder millorar aquesta crisi. Alguns dels futbolistes que han rebut ofertes interessants com Javi Guerra, Mamardashvili o Pepelu, són pilars importants en el sistema de Baraja, i amb la possible venda del georgià, pot ser que l’objectiu de millorar els resultats de la temporada passada siguen més difícils.

També hi han alguns futbolistes que poden eixir cedits per a tindre més minuts en altres equips, millorar i tornar al club che amb un millor nivell, com ja es va fer amb César Tárrega la campanya passada. Sembla que el pròxim en deixar Mestalla baix aquestes condicions serà Hugo González a un bon equip de Segona Divisió, sempre que aplegue abans un extrem, segons informa Julio Insa. El periodista assegura que el club on podria jugar aquesta temporada ha confirmat aquesta informació, però que encara no es pot revelar el seu nom.

González s’ha format en la cantera che, i va debutar la temporada passada amb el primer equip en la Copa del Rey i en LaLiga, on va participar en un total de nou partits i va aconseguir la seua primera i única assistència de la temporada contra el Reial Madrid en aquell desastrós enfrontament que va acabar en 1-5 a favor dels merengues.